Sprijină Asociația Amicii Salvamont Brașov

Campania 2% reprezintă posibilitatea persoanelor fizice să direcționeze până la 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație).

De ce e bine să folosiți această prevedere?

 • Nu vă costă nimic!
 • Contribuiți la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al dumneavoastră!
 • Puteți ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dumneavoastră direcționând 2% către o organizație care lucrează în acel domeniu.
 • Vă puteți asigura că acești bani rămân în comunitatea dumneavoastră direcționându-i către o organizație locală.
 • Puteți ajuta oameni în nevoie direcționând 2% către o organizație care lucrează pentru ei!

Ce trebuie să faceți?

 1. Descărcați și printați de aici Declarația 230
 2. Completați datele dumneavoastră în partea „Date de identificare ale contribuabilului” ) și semnați în câmpul „Semnătură contribuabil„
 3. Declaraţia poate fi depusă personal la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii pe raza căreia aveţi domiciliul sau transmisă prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
 4. Incepând din 2016, persoanele fizice pot folosi și spațiul online pentru depunerea Declarației 230. Persoanele care au deja semnătură digitală pe site-ul ANAF pot completa online Declarația 230, cu datele ASOCIAȚIEI AMICII SALVAMONT BRAȘOV. Datele noastre sunt:
  1. Denumire entitate: ASOCIAȚIA AMICII SALVAMONT BRAȘOV
  2. Cod de identificare fiscală: 36046050
  3. Cont bancar: RO47RNCB0053150259830001
 5. De asemenea, o puteţi înmâna unui reprezentant al ASOCIAȚIEI AMICII SALVAMONT BRAȘOV, care o va depune la Administraţia Finanţelor Publice în numele dumneavoastră.